Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Katarina R. (19) koja je skočila sa devetog sprata zgrade i ranije najavljivala samoubistvo? - | K-013 Portal

PANČEVO: Katarina R. (19) koja je skočila sa devetog sprata zgrade i ranije najavljivala samoubistvo?

PANČEVO: Katarina R. (19) koja je skočila sa devetog sprata zgrade digla ruku i ranije najavljivala samoubistvo?

Tinejdžerka Katarina R. (19) skočila je u noći između nedelje i ponedeljka sa devetog sprata zgrade u ulici Karađorđeva 2 A u Pančevu i ostala mrtva.

Telo su pronašli slučajni prolaznici koji su omah pozvali Hitnu pomoć, ali kada su lekari izašli na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt.

Katarina se bacila kroz zatvoren prozor, što je u prvom trenutku unelo sumnju u način na koji je stradala, da li je pala nesrećnim slučajem ili ju je neko gurnuo.

Kako prenose pojedini mediji Katarina se nedeljama pre žalila na probleme sa momkom. Navodno se i kobne večeri posvađala s njim. 

Katarina, nije živela u zgradi sa koje je odlučila da se ubije, već je kobne večeri došla u nju sa tom namerom.

S druge strane, kako saznajemo, nesrećna devojka navodno imala je i problema u društvu zbog njenog načina oblačenja i muzike koju je slušala, zbog čega su je njeni drugovi i drugarice osuđivali i omalovažavali. 

Navodno, na Instagram profilu Katarine pojavio se story na kome je pisalo "Depresijo moja draga, volim ja tebe puno, ali je vreme da ti uzvratim duplo". 

Ovog story-ja na Instagramu više nema jer traje 24h. Nema više ni Katarine.

Ostaje otvoreno pitanje da li je ovo samoubistvo moglo biti sprečeno jer ga je, prema pisanju medija, Katarina i ranije najavljivala.

Policija ispituje sve okolonosti ovog slučaja.

Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS