Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Studenti građevinarstva biće uključeni u projekte Koridora - | K-013 Portal

Studenti građevinarstva biće uključeni u projekte Koridora

Studenti građevinarstva biće uključeni u projekte Koridora

Preduzeće Koridori Srbije danas je sa studentima Građevinskog fakulteta potpisalo ugovor o stručnom osposobljavanju, koji podrazumeva da se budući master inženjeri građevinarstva uključuju u realizaciju projekata.

Ugovor podrazumeva da se studenti obavežu i na završetak master studija u predviđenim rokovima, saopštili su Koridori Srbije.

Na konkurs se prijavilo 40 studenata od kojih je, nakon obavljenog postupka selekcije, izabrano sedam najboljih sa kojima je i potpisan ugovor.

Koridori Srbije su u cilju podrške profesionalnom razvoju mladih inženjera, osmislili program koji kombinuje stipendiranje sa uključivanjem u konkretne poslove na najvećim infrastrukturnim projektima.

Kako je navedneo, time se stvara mogućnost da mladi stručnjaci stiču radno i profesionalno iskustvo uporedo sa završetkom svog formalnog obrazovanja.

Nastavljajući praksu koja se prethodnih godina pokazala veoma uspešnom, Koridori Srbije su kao društveno odgovoran poslodavac studentima master akademskih studija na Građevinskom fakultetu u Beogradu pružili priliku da primene svoja znanja i tako doprinesu realizaciji velikih projekata.

(Tanjug, foto: Tanjug (Dimitrije Goll)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS