Studenti građevinarstva biće uključeni u projekte Koridora -

Studenti građevinarstva biće uključeni u projekte Koridora


pancevo, beograd, novi sad

Preduzeće Koridori Srbije danas je sa studentima Građevinskog fakulteta potpisalo ugovor o stručnom osposobljavanju, koji podrazumeva da se budući master inženjeri građevinarstva uključuju u realizaciju projekata.

Ugovor podrazumeva da se studenti obavežu i na završetak master studija u predviđenim rokovima, saopštili su Koridori Srbije.

Na konkurs se prijavilo 40 studenata od kojih je, nakon obavljenog postupka selekcije, izabrano sedam najboljih sa kojima je i potpisan ugovor.

Koridori Srbije su u cilju podrške profesionalnom razvoju mladih inženjera, osmislili program koji kombinuje stipendiranje sa uključivanjem u konkretne poslove na najvećim infrastrukturnim projektima.

Kako je navedneo, time se stvara mogućnost da mladi stručnjaci stiču radno i profesionalno iskustvo uporedo sa završetkom svog formalnog obrazovanja.

Nastavljajući praksu koja se prethodnih godina pokazala veoma uspešnom, Koridori Srbije su kao društveno odgovoran poslodavac studentima master akademskih studija na Građevinskom fakultetu u Beogradu pružili priliku da primene svoja znanja i tako doprinesu realizaciji velikih projekata.

(Tanjug, foto: Tanjug (Dimitrije Goll)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv program

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

Domaci recepti