Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U planu izgradnja novog mosta na Tamišu kod Orlovata - | K-013 Portal

U planu izgradnja novog mosta na Tamišu kod Orlovata

most na tamisu, orlovat

Odeljenje Grada Zrenjanina za urbanizam oglasilo je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije dela obilaznice oko Orlovata, sa mostom preko Tamiša.

Drumsko-železnički most na Tamišu, između Orlovata i Tomaševca, izgrađen je 1880, a iz bezbednosnih razloga zatvoren je krajem marta 2020. godine.

Meštani Tomaševca prinuđeni su da putuju do Orlovata obilaznim putem dužim više od 40 kilometara, zbog čega su u nekoliko navrata organizovali proteste.

Nacrt urbanističkog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće izložen na javni uvid svakog radnog dana u holu zgrade Skupštine grada Zrenjanina, od 9 do 14 časova.
 
Primedbe se mogu dostaviti u pisanoj formi na adresu Gradske uprave grada Zrenjanina, Odeljenje za urbanizam, Odsek za urbanizam i prostorno planiranje, zaključno sa 1. oktobrom.
 
Javna sednica komisije za planove, na kojoj će biti razmatrane dostavljene primedbe, održaće se u sali Gradskog veća u zgradi Skupštine grada Zrenjanina, 5. oktobra.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS