Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ATP organizuje humanitarnu akciju "Jedan kanister nafte - jedna vožnja" - | K-013 Portal

ATP organizuje humanitarnu akciju "Jedan kanister nafte - jedna vožnja"

Kanisteri ATP Pančevo

Javno-komunalno preduzeće Autotransport Pančevo organizuje humanitarnu akciju pod nazivom "Jedan kanister nafte - jedna vožnja" u periodu od 16. aprila do 31. decembra.

Jedini lokalni prevoznik poziva građane Pančeva da doniraju kanistere sa naftom kako bi mogli nesmetano da se prevoze do Beograda u narednom periodu.

"Videli ste u kakvoj smo situaciji bili 13. i 14. aprila. Morali smo zbog nedostatka nafte da potpuno ukinemo polaske ka Beogradu. Nadamo se da će korisnici usluga izaći u susret i pomoći da prebrodimo ovaj težak period za naše preduzeće", kažu za "Vesti sa teleksa" u sektoru za saobraćaj ATP Pančevo.

 

Kanistere sa naftom možete donirati svakog dana u periodu od 07-23 sata kod ulaza u autobusku stanicu u Pančevu.

Kako ekskluzivno saznajemo od 16. marta biće aktivan i Teleton. Pozivom na broj 2518-570 obezbeđujete litar nafte za ATP ukoliko vam kažu tačan odgovor na pitanje "Kako danas vozi ATP do Beograda?". 

Naravno sa gospođom, koja je zadužena za informacije putem telefona, možete proćaskati i o drugim dnevim društveno političkim temama. Svaki minut razgovora vredi jedan litar nafte.

Sponzor Teletona je sekretarijat za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj Gradske uprave Pančevo.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS