Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Objavljen snimak incidenta između Vučića i Jeremića - vređanje i pozivi na tuču - | K-013 Portal

Objavljen snimak incidenta između Vučića i Jeremića - vređanje i pozivi na tuču

incident u predsednistvu skupstine, vucic jeremic video

Objavljen je snimak incidenta između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predstavnika Narodne stranke na pragu zgrade predsedništva koji se dogodio u petak.

Predstavnici Narodne stranke otišli su u petak u Predsedništvo Srbije kod predsednika države Aleksandra Vučića. Povod tome bila je izjava Vučića da predstavnici Narodne stranke "dođu da ga linčuju ako smeju" i da će on izaći na kraj s njima.

Na Andrićevom vencu pojavili su se Vuk Jeremić, Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić. Oni su ušli u zgradu Predsedništva, kada je došlo do susreta Vučića i opozicionih političara.

Vučić se, prema svedočenju Jeremića, pojavio ispred njih, unosio im se u lice, poručujući: "Hajde me tuci".

Prvobitno je objavljena fotografija Vučića i Jeremića koji preteće stoje jedan naspram drugog, a sada je Narodna stranka objavila i snimak:

EKSKLUZIVNO IZ PREDSEDNIŠTVA

Rekao je Vučić da su se Vuk Jeremić, Miki Aleksić, Vladimir Gajić i Bora Novaković uplašili i pobegli iz Predsedništva. ⚠️ Ali, evo EKSKLUZIVNOG SNIMKA, kako je bilo…

Posted by Narodna stranka on Sunday, June 27, 2021

(021)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS