Andrea Bočeli nastupio u Toskani bez publike -
Andrea Bočeli, Bočeli

Andrea Bočeli nastupio u Toskani bez publikeSlavni italijanski tenor Andrea Bočeli održao je večeras još jedan koncert bez publike pod sloganom "Čekajući Misteriju lepote 2021" u amfiteatru " Teatro del silencio ", koji je izgrađen na njegovu inicijativu u rodnom gradu Lajatiko.

U bajkovitom ambijentu Toskane Bočeli je otvorio mini koncert sa sa Šubertovom dobro poznatom pesmom za sopran i klavir " Ave Maria" .

Nakon toga slavnom tenoru su se priključili pijanista Karlo Bernini, sopran Alessandra Marianeli i umetnica Britani O'Konor koja je koreografskom pratnjom zaokružila ceo događaj.

Bočeli je zajedno sa Marianeli otpevao ariu iz Pučinijeve opere Boemi, a potom sam izveo po jednu pesmu italijanskih kompozitora Cheazara Andrea Biksija i Ernesta Di Curtisa.

Za kraj ovog dvadesetominutnog prvorazrednog umetničkog događaja Bočeli je pevao italijansku himnu .

Ispred vodećeg tenora današnjice za vreme nastupa u polju su bile raspoređene zastave različitih zemalja sveta kao simbolična poruka ljubavi, nade i podrške za izlečenje obolelih od Covid 19.

Slavni tenor je izveo 12. aprila Uskršnji koncert iz prazne milanske katedrale Duomo koji je preko Jutjub kanala videlo oko 24 miliona ljudi.

(Tanjug)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti