fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

drustvene igre, drustvena igra ticket to ride, klub d20

Klub „d20“ vas uvodi u svet društvenih igara: „Ticket to ride“

Kao vrlo jednostavna igra, pravila možete da savladate za nepunih 15 minuta. Igrači sakupljaju karte raznih vrsta vagona koje potom koriste da prisvoje železničke rute u Severnoj Americi.

Što su rute duže, to više poena dobijate. Dodatni poeni dolaze onima koji ispunjavaju karte za destinaciju-”goal karte” koje spajaju udaljene gradove i igračima koji izgrade najdužu neprekidnu rutu.

“Pravila su toliko jednostavna da možete da ih ispišete na karti za vožnju”, kaže tvorac ove igre. “Napetost dolazi od toga što ste primorani da balansirate svoju pohlepu-dodavanja još karata u ruku, i straha-gubljenja kritičnog puta od konkurenta.”

Od svog nastanka I osvajanja mnogobrojnih nagrada, “Ticket to ride” je postala oličenje “gateway” igrica-veoma jednostavna tako što možete da je naučite za nekoliko minuta, i sa dovoljno akcije i tenzije tako da novi igrači imaju razlog da budu uključeni u igri sve vreme.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.