Nova sezona “24 minuta sa Zoranom Kesićem” od 29. februara na TV Nova S -

Nova sezona “24 minuta sa Zoranom Kesićem” od 29. februara na TV Nova Smontekristo 0507


pancevo, beograd, novi sad

Nova sezona humoristično-satirične emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” počinje 29. februara na televiziji Nova S i emitovaće se u svom standardnom terminu, subotom u 21h.

"Pred svaki početak nove sezone naše emisije preispitujemo se ‘hoćemo li umeti, hoćemo li znati, hoće li pametni i dobri ljudi i dalje želeti da nam dolaze u šou’... Iako znamo koliko gledaocima znači naša emisija i koliko nas željno iščekuju, ne možemo a da se ne zapitamo hoćemo li opravdati njihovo poverenje, pažnju i ljubav? Pritom, ovo je ne samo nova sezona već i novi početak na Novoj televiziji. Imamo tremu. Jer nam je stalo. I jedva čekamo da istrčimo na teren i nastavimo da radimo ono što radimo već šest godina…. Ajmo mi ono naše", poručuje Zoran Kesić gledaocima.

“Verujemo da se na Novoj Zoran Kesić i njegova ekipa neće osećati usamljeno jer ova televizija neguje uprave one vrednosti na kojima i sami insistiraju godinama: istine i slobodne reči. Očekujemo da ćemo svake subote uveče gledati fenomenalna izdanja u kojima će nam, na sebi svojstven način, sa dozom humora, kritikovati društvene anomalije i skrenuti pažnju sa demagogije na istinu”, kaže izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Televizija Nova S posluje u okviru kompanije United Media, kao i TV N1.

(N1)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.