fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

horoskop, astro, astrologija

4 horoskopska znaka najviše vole šoping

Žene vole lepe stvari, zato ne žale da potroše novac i vreme kako bi bile zadovoljne i srećne. Pripadnice pojedinih horoskopskih znakova su više od drugih naklonjene dugom i iscrpljujućem šopingu.

O kojim znacima je reč?

Bik – Ništa ne vole više od kupovine

Da treba odabrati samo jedan znak koji je najviše obuzet kupovinom, to bi onda sigurno bio Bik. Njegov osnovni element je zemlja ,mesto odakle dolazi zlato, a njihova vladajuća planeta je Venera koja predstavlja luksuz. Posedovati lepe i skupe stvari veoma je važno za ovaj znak. Ipak, bez obzira na ljubav prema trošenju, ovo je horoskopski znak koji zna i kako se može uštedeti novac.

Lav – Voli sjajne i luksuzne nove stvari

Lava uvek možemo lako uočiti prema zanimljivom i sjajnom stilu. Bez obzira na to šta radi, Lav blista poput svetlucavog dijamanta. Ovaj horoskopski znak želi proizvode koje ljudi odmah primete i poštuju, bilo da se radi o novoj odeći, novom automobilu ili buketu cveća. Kod ovog znaka nema štednje, on uvek žele da ima najluksuzniji proizvod na tržištu, prenose mediji.

horoskop, astro, astrologija

Vaga – Žudi za elegantnim i modernim

Čim se probude pripadnice ovog znaka žele da izgledaju uredno, elegantno i moderno. To je zato što njima vlada Venera, planeta lepote, a to voli lepotu, voli i da ide u kupovinu. Vage vole da budu okružene stvarima koje ih nadahnjuju. Takođe žele da njihova odeća bude očaravajuća, a ormari uvek puni kvalitetnih i modernih komada garderobe.

Škorpije – Kupovina ih najviše opušta

Iako se na prvi pogled ne bi reklo da tajanstvene Škorpije uživaju u kupovini, ponekad zaboravimo da govorimo o jednom od najupornijih horoskopskih znakova. Ako je Škorpija raspoložena za kupovinu, nije joj važno je li nešto skupo ili jeftino. Pripadnica ovog znaka uvek kupuje sada, a kasnije razmišlja. Škorpijom vlada Mars, planeta akcije, što ih čini impulsivnim kupcima.

(Krstarica)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.