fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

horoskop, horoskopski znaci, majka i cerka

NAJKOMPLIKOVANIJE horoskopske kombinacije majki i ćerki

Retko koji porodični odnos je toliko intenzivan koliko onaj između majke i kćerke. Može biti protkan ogromnom ljubavlju, ali i brojnim prepirkama.

Konstelacija horoskopskih znakova igra u tome važnu ulogu: jednako kao i kod ljubavnih veza, tako i u porodičnoj kombinaciji postoje parovi koji predivno funkcionišu zajedno – ali i oni kod kojih gotovo pa svakodnevno lete iskre…

Lav i Ribe
Osobe rođene u znaku Lava, vatrenom znaku, zahtevaju pažnje. Zbog toga se Ribe osećaju prestrašeno, jer radije vole svoj mir. Kako bi se zadovoljile potrebe majke i kćerke potrebno je jako puno strpljenja. Iako duboko u sebi osećaju ljubav jedna za drugu, njihov odnos isprepleten mnogobrojnim konfliktima.

Ovan i Devica

U ovoj konstelaciji susreću se vatreni znak (Ovan) i zemljani (Devica). DokDevica razmisli pre nego što deluje i promisli o prednostima i manama, Ovan će proleteti glavom kroz zid. To je jako naporno ako je majka rođena u znaku Ovna. Potrebno je puno, puno, puno razgovora – najbolje bi bilo pronaći zajednički hobi koji će ih povezati.

Rak i Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca moraju da imaju svoj slobodni prostor više nego drugi znakovi. Kad im neko uzme vazduh za disanje, Strelčevi postaju nemirni i zato se povlače. S tim se emotivni Rak teško nosi, Njemu je potrebno puno ljubavi i pažnje i zato svako distanciranje shvata vrlo lično. U toj konstelaciji oboje moraju da pristanu na kompromise kako bi odnos bio koliko-toliko OK.

Ovan i Strelac

Ovde se u porodici susreću dva vatrena znaka – i to je eksplozivno koliko i zvuči. Oboje imaju veliku životnu energiju i radost pa su u stalnoj potrazi za zabavom i pustolovinama. Ono što se u kasnijem uzrastu može razviti u duboko prijateljstvo majke i kćerke, u detinjstvu je prepuno izliva besa i razilaženja u mišljenjima – što obe može dovesti do ivice očaja, piše Miss7.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.