fbpx

16.03 - Monosaccharide i Spinodal Decomposition - Štab Pogon

pancevo, beograd, novi sad

Beogradski duo Monosaccharide stiže u Štab Pogon 16. marta! Te subote slušamo ih uz Spinodal Decomposition.

Monosaccharide je bend/di-džej duo osnovan u Beogradu, čiji su članovi Dragana Milinkovic i Sreten Savic. Dragana i Sreten upoznali su se 2012. i odmah počeli saradnju.

Njihova saradnja kulminira 2013. godine, kada izdaju debi album Unity za Exit Festival Label. Naredne dve godine Monosaccharide postaje sinonim za techno zvuk, koji je danas njihovo glavno muzičko usmerenje. Tokom 2013. otvorili su svoju izdavačku kuću Digitronica i objavili prvi techno EP Hard&Gentle novembra iste godine.

Njihova techno izdanja Regular Darkness EP, Beyond Border EP i City Lights EP objavljena su na Digitronica lejblu septembra 2014. i januara 2015. godine, a decembra 2015. izdaju svoj prvi EP za nemački techno lejbl Burst.

Nazvani po jednostavnim šećerima koji napajaju mozak, Monosaccharide su nešto između konvencionalnog benda i di-džej dua.

Njihova podrška u Štabu Pogon biće pančevački duo Spinodal Decomposition, koji čine Branislav Vukosavljevic i Kristijan Stankovic, rezidenti kluba.

Ulaz će se naplaćivati 100 dinara. Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

 

hrskavi svet 460x600

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

sinhro logo

pancevo jooble