Mihajlovićeva na izložbi o Jovanki Broz: Dama i ratnica koja je plenila svojim patriotizmom
zorana mihajlovic, izlozba o jovanki broz

Mihajlovićeva na izložbi o Jovanki Broz: Dama i ratnica koja je plenila svojim patriotizmom
montekristo 0507


Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, prof. dr Zorana Mihajlović, prisustvovala je sinoć otvaranju izložbe „Jovanka Broz u boji“, koja je otovorena u holu Radio-televizije Srbije i trajaće do 30. novembra.

„Uživala sam večeras na izložbi putem koje smo zakoračili u modni svet prve dame Jugoslavije. Jovanka Broz bila je i dama i ratnica, posebna žena koja je volela svoju zemlju i koja je obeležila jedno vreme, ne samo po modi, već po svom patriotizmu i podršci koju je pružala. Na nama je da očuvamo sve ono što je ona predstavljala. Pozivam sve da posete izložbu, jer reč je ne samo o predivnim odevnim predmetima koje je Jovanka nosila, već o ženi koja je plenila svojom snagom i lepotom, odnosom prema državi, predstavljajući je na najbolji mogući način“, rekla je Mihajlovićeva.

„Moja poruka svim devojčicama i ženama u Srbiji danas je da mogu da budu sve što požele, da je važno da se obrazuju, rade na sebi i osnažuju se, jer znanje i sposobnosti nam niko ne može oduzeti na putu ostvarenja naših snova i ciljeva. Jovanka Broz, kao i brojne naše uspešne sportistkinje, naučnice, umetnice, poslovne žene, mogu da posluže kao inspiracija na tom putu“, dodala je ona.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble