Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DS: Vučićev režim opasno ugrožava bezbednost novinara KRIK-a - | K-013 Portal

DS: Vučićev režim opasno ugrožava bezbednost novinara KRIK-a

demokratska stranka, ds

Demokratska stranka (DS) upozorila je danas da "režim" Aleksandra Vučića "opasno ugrožava" bezbednost istraživačkih novinara pokušajima da novinare Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) predstavi kao saradnike kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Iz DS su ocenili da je reč o „providnom podmetanju koje je po svim svojim bitnim elementima potpuno identično sa ostalim kampanjama blaćenja i stigmatizacije pojedinaca i čitavih grupa ljudi koje je i do sad sprovodila sadašnja vlast“.

„Više takvih kampanja završeno je tragičnim ishodom, zbog čega upozoravamo vođu režima Aleksandra Vučića i njegove saradnike da su sada i subjektivno i objektivno odgovorni za bezbednost novinara koje su svojim lažnim optužbama označili kao legitimnu metu svojih pristalica i kriminalnih falangi“, stoji u saopštenju.

Više provladinih tabloida objavilo je na naslovnim stranama današnjih izdanja da je portal KRIK „privatni medij“ Veljka Belivuka i da među njima postoji „tajni dil“.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

prolecni soping dani maj 2024 big pancevo 460x600

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city