Specijalno priznanje: Meridian dobio najvišu ocenu od Svetske federacije privrednih komora -
Meridian, Meridian kladionica, pr tekstovi

Specijalno priznanje: Meridian dobio najvišu ocenu od Svetske federacije privrednih komora
Najveći brend ovog dela Evrope kada je reč o industriji zabave, koje već godinu i po dana u 30 zemalja sveta organizuje akcije pomoći zdravstvenim sistemima, ugroženim pojedincima, ustanovama kulture i mladim talentima, uspešno je okončao proces provere za dodelu poslovnog sertifikata Excellent SME. 

Excellent SME je najviši evropski standard poslovanja koji dodeljuje Svetska federacija privrednih komora (ICC-WCF), čime je Meridian i zvanično svrstan među 900 najuglednijih kompanija EU.

Meridian je dobio najviše ocene po svih šest kriterijuma za dodelu sertifikata Excellent SME, koji su određeni direktivama EU o standardima poslovanja – održiv poslovni model, finansijska transparentnost, najviši kreditni rejting, odnos prema zaposlenima, očuvanje životne sredine i briga o lokalnim zajednicama.

Pojam odgovornosti prema zajednici dobio je svoje puno značenje od izbijanja pandemije, a Meridian je već godinu i po dana, kampanjom donacija koja nije stala niti jednog dana, postao najveći humanitarac u ovom delu Evrope.

Meridian do sada donirao 2 miliona evra

Podrška zdravstvenim sistemima u vidu medicinske opreme i ležajeva, učešće u projektima SZO i UNICEF za pomoć svim korona žarištima širom sveta, prikupljanje sredstava za lečenje mališana od opasnih i retkih bolesti, donacije ustanovama socijalne zaštite, kulture i malim sportskim kolektivima, stipendiranje srednjoškolaca i studenata... samo je deo lepeze društveno odgovornog poslovanja kompanije Meridian, tokom kog je u preko 150 gradova sveta do sada donirano više od 2 miliona evra.

(PR)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

352X250

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti