PUTEVI SRBIJE: Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja -
Stanje na putevima, Putevi Srbije

PUTEVI SRBIJE: Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

Prijatne dnevne temperature donose i dobre uslove za vožnju, jedino u jutarnjim časovima može doći do pojave kratkotrajne magle po kotlinama i visoravnima.

Pažljivija vožnja biće potrebna na deonicama na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja ili na kojima zbog obustava vozači moraju koristiti alternativne putne pravce, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Saobraćaj je usporen na obilaznici oko Beograda, na deonici od tunela Straževica do petlje Orlovača, saopštili su Putevi Srbije.

Na Ibarskoj magistrali, Ugrinovci - Bućin Grob, smer Čačak-Beograd, izvode se radovi na ugradnji putno meteoroloških stanica.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto- putu E-75, petlja "Subotica Sever" - petlja "Subotica Istok", smer ka Novom Sadu, izvodiće se radovi na rehabilitaciji vozne saobraćajne trake,a saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u dužini od 1.200 metara.

Planirani rok završetka radova je 9. oktobar.

Na auto-putu E-75, petlja "Mali Požarevac" - petlja "Umčari" izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova, kolovozna traka smer Niš - Beograd biće zatvorena za saobraćaj, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom.

U smeru Beograd - Niš za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Na auto-put E-75, petlja Velika Plana - petlja Markovac, u smeru Beograd - Niš izvodiće se radovi na ugradnji putno meteoroloških stanica.

Za saobraćaj će biti zauzeta zaustavna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na putu Sjenica - Raždaginja - Buđevo, na deonici Raždaginja - Žilavo brdo, obustavljen je saobraćaja zbog asfalterskih radova, u dužini od 1,7 km . Alternativni putni pravac za putnička motorna vozila - preko naselja Cetanovića, a za teretna motorna vozila preko Duge Poljane i Karajukić Bunara.

(Tanjug)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com