Poznat datum kada će biti dostupan Windows 11
windows 11

Poznat datum kada će biti dostupan Windows 11
montekristo 0507


Windows 11 će od 5. oktobra biti dostupan kao besplatna nadogradnja za kompjutere sa Windowsom 10, kao i za potpuno nove kompjutere koji se isporučuju.

Međutim, treba napomenuti da nadogradnja na Windows 11 neće biti dostupna baš svima od prvog dana, nego će dostupnost biti postepena. Prioritet će biti noviji hardver, a u ovom slučaju koristiće se i vetačka inteligencija kako bi se odredilo ko će prvi dobiti nadogradnju. Među odlučujućim faktorima biće pouzdanost i starost uređaja, prenosi portal Hayat.

Svi uređaji koji podržavaju Windows 11 dobiće nadogradnju do sredine 2022. godine, dok će korisnici starijih uređaja biti pri kraju reda čekanja.

Podrška za Android aplikacije neće biti dostupna od samog početka objavljivanja novog operativnog sistema.

Windows 11 dolazi sa osveženim Start interfejsom Snap Layoutsima, widgetima i Teams integracijom. Takođe, redizajniran je i Microsoft Store, koji omogućava i rad prodavnica treće strane. Tehnologija poput DirectaX-a 12, DirectStoragea i Auto HDR-a obećaju da će biti od pomoći gejmerima.

Međutim, ima i nedostataka. Osim izostanka podrške Android aplikacija na početku, sistemski zahtjevi su prilično visoki. Microsoft će tehnički omogućiti instalaciju Windowsa 11 na hardver koji ga prema svojim specifikacijama ne podržava, ali bi korisnici mogli ostati bez gore pomenutih nadogradnji.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble