VI TUGUJETE, ONI SE UBIŠE OD PARA! Fejsbuk najbolje zarađuje kad raskinete vezuevo kako! -

VI TUGUJETE, ONI SE UBIŠE OD PARA! Fejsbuk najbolje zarađuje kad raskinete vezu - evo kako!montekristo 0507


VI TUGUJETE, ONI SE UBIŠE OD PARA! Fejsbuk najbolje zarađuje kad raskinete vezu - evo kako!

Fejsbuk, zahvaljujući statusima, vrlo dobro zna kada su okončane ljubavne veze njegovih korisnika, i tu činjenicu će i vrlo dobro unovčiti. 

Koristeći algoritme koji prate vaše ponašanje na najvećoj društvenoj mreži na svetu, Fejsbuk će usmeriti odabrane klijente upravo ka vašem profilu kako bi dostigli najveću marketinšku zaradu.

o naravno nije tajna, ali ne dešava se svaki dan da sam Fejsbuk objavi informacije koje ukazuju na marketinški značajan period nakon raskida. Prema poslednjim otkrivenim podacima na sestrinskoj stranici "Facebook IQ", osobe koje su okončale ljubavnu vezu uglavnom ne trče da promene svoj status u "single". Takođe, nakon objavljivanja statusa po pravilu sledi agresivno posećivanje Fejsbuka.

Istraživači Facebook IQ-a tvrde da korisnici, njih tri četvrtine, zavise o društvenoj interakciji sa prijateljima i porodicom kako bi nadoknadili vreme koje su donedavno trošili sa svojom polovinom. Dakle, korišćenje Fejsbuka značajno raste (i do četiri puta više) u danima nakon prekida veze.

Opširnije na SrbijaDanas.

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.