Dva nova recepta doktora Nestorovića -
dr nestorović, branimir nestorović

Dva nova recepta doktora Nestorovića

Bivši član Kriznog štaba, pulmolog dr Branimir Nestorović, povukao se pre izvesnog vremena iz javnosti. Prekinuo je svoju medijsku tišinu, a sada je podelio svoj domaći recept.

Dr Nestorović je, naime, u jutrošnjem gostovanju na televiziji objasnio gledaocima kako mogu da sami izleče čir na želucu, helikobakteriju ili alergiju na ambroziju.

„Iseckajte kupus, prelijte ga vodom, neka bude pola kupus, pola voda i neka odstoji dva dana u frižideru. Posle toga pijete po jednu času ujutru i uveče dve nedelje“, rekao je Nestorović u Jutarnjem programu, dodavši da i sam već dve decenije koristi ovaj recept i da su rezultati odlični.

„Ispostavilo se da kupus ima određene materije koje obnavljaju sluzokožu u želucu. U kombinaciji sa sladićem deluje i na helikobakteriju, i to na one rezistentne oblike“, pojasnio je doktor.

Nestorović je rekao i da je za alergiju na ambroziju veoma dobra kopriva, ali nikako čaj.

„Najbolje da se listovi koprive samelju sa medom, ili da se drži kopriva u zamrzivaču dve nedelje, pa se ona sama pretvori u prah. Čaj nije dobar jer voda ubija korisne sastojke u koprivi“, objasnio je doktor.

(Sputnjik)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com