fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

projekat game charger, sinhro hub, klub d20, centar za edukaciju i transparentnost, drustvena igra

„Centar za edukaciju i transparentnost“ zajedno sa SINHRO habom i Klubom „d20“ Vas pozivaju da se uključite u projekat „Game Changer“ – igra „After the Fall“

„Centar za edukaciju i transparentnost“ zajedno sa SINHRO habom i Klubom d20 tokom marta 2021. godine organizuje inovativne društvene igre za mlade u okviru projekta „Game Changer“ sa željom da se svi zainteresovani priključe!

FRP igra „After the Fall“ – je SciFi postapokalitična igra uloga u kojoj će učesnici biti podeljeni u ekipe i zajedno istraživati napušteni tehnološki institut u potrazi za izgubljenim znanjem. Igra je dizajnirana tako da učesnici moraju međusobno da se pomažu, planiraju i zajedno savladaju izazove koji ih očekuju.

Svaka od četiri ekipe sastavljena je od po tri člana i ima sopstvene zadatke koje treba da obavi. Igra je namenjena učesnicima između 15 i 30 godina.

Igra se odvija preko Discorda i Roll20 platforme.

Dva puta ćete moći da učestvujete u ovoj igri i to:

6. marta od 16-20 h

20. marta od 16-20 h

Požurite sa prijavama kako biste uživali u ovoj igri sa svojim prijateljima!

LINK ZA PRIJAVU JE- https://forms.gle/3EpTYjN1ZFMjXAYf9

(K-013)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.