Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Klub 'd20' vas uvodi u svet društvenih igara: 'King of Tokyo' - | K-013 Portal
King of Tokyo, drustvene igre, d20

Klub 'd20' vas uvodi u svet društvenih igara: 'King of Tokyo'Sledeća igra koja će Vam po pravilu okupirati pažnju i ostaviti bez daha jeste „King of Tokyo“.

U samoj igri Vi možete da birate da li ćete biti čudovište, robot ili vanzemaljac-svi oni žele da unište Tokio, sa druge strane oni se bore između sebe, jer kao što verovatno i pretpostavljate, može postojati samo jedan kralj u Tokiu.

Na samom početku igre, Vi bacate šest kockica, a kockica sa sobom nosi sledećih šest simbola: 1, 2, 3 pobedonosna poena, energiju, izlečenje i napad. Nakon tri uspešna bacanja, Vi birate koju ćete pobedonosnu kombinaciju da zadržite za sebe, odnosno, da li želite da steknete pobedonosne poene, da se napunite energijom, da se oporavite, ili da napadnete drugog igrača, jer podrazumeva se da je Tokio samo VAŠA teritorija.

Najžešći igrač će okupirati Tokio, i zaraditi dodatne poene, ali taj igrač se ne može „oporavljati“ i mora da se suoči sa svim ostalim čudovištima sam!

Igru začinjuju još neke kartice pride koje imaju trajan ili privremen efekat na Vas, to jest mogu Vam pomoći na različite načine…

Da biste pobedili, morate da uništite Tokio tako što ćete osvojiti 20 poena, ili da pobedite sva ostala čudovišta.

Kao i uvek, spontan poziv za dolazak u Klub „d20“, kako biste uživali i u ovoj igri.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.