Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Klub 'd20' vas uvodi u svet društvenih igara: „Small World“ - | K-013 Portal
Small World društvena igra

Klub 'd20' vas uvodi u svet društvenih igara: „Small World“


U „Small World“ društvenoj igrici igrači pretenduju na osvajanje i kontrolu nad svetom koji je jednostavno premali da bi ih sve mogao primiti.

Dizajnirana od strane Philippe Kezaerts kao fantazi nastavak njegove nagrađivane igre „Vinci“, „Small World“ naseljava otkačena postava likova poput patuljaka, čarobnjaka, džinova, orka, čak i ljudi, koji koriste svoje trupe kako bi okupirali teritorije i osvojili susedne zemlje kako bi odgurnuli ostale rase sa lica zemlje.

Birajući pravu kombinaciju iz 14 različitih trka i 20 jedinstvenih specijalnih moći, igrači žure da prošire svoja carstva-često na štetu slabijih suseda. Pa ipak, oni moraju znati kada svoju sopstvenu proširenu civilizaciju da smanje i odvedu novu u pobedu!

Na svakom potezu ili koristite više pločica odabrane rase (vrste stvorenja) da zauzmete susedne teritorije, pobedivši slabije neprijateljske teritorije, ili odustajete od svoje trke puštajući je da ide „u pad“. Trka u padu označena je okretanjem pločica na njihovu crno-belu stranu.

Na kraju svog poteza postižete jedan poen (novčić) za svaku teritoriju koju vaše rase osvajaju. Na ploči možete istovremeno imati jednu aktivnu trku i jednu rasu u padu.

Nakon poslednje runde, pobednik je igrač sa najviše sakupljenih novčića (poena).

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.