Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Klub „d20“ vas uvodi u svet društvenih igara: „Splendor“ - | K-013 Portal
klub d20, drustvene igre, splendor

Klub „d20“ vas uvodi u svet društvenih igara: „Splendor“


„Splendor“ je igra prikupljanja čipova i razvoja karata. Igrači su renesansni trgovci koji pokušavaju da kupe rudnike dragulja, prevozna sredstva, prodavnice – sve kako bi stekli prestižne bodove. Ako ste dovoljno imućni, možda ćete u nekom trenutku primiti i posetu plemića, što će naravno dodatno povećati vaš prestiž.

Na svom potezu možete da 1. Skupljate žetone (dragulje) ili 2. Kupite ili izgradite kartu ili 3. rezervisati jednu kartu. Ako sakupljate čipove, uzimate tri različite vrste čipova ili dva čipa iste vrste. Ako kupite kartu, cenu plaćate u čipovima i dodajete je na svoje mesto za igru. Rezervisati kartu – kako biste bili sigurni da ćete je dobiti, ili, zašto ne, da je vaši protivnici ne dobiju – postavljate je ispred sebe okrenutu i spremnu za kasniju izgradnju. Ovo Vas košta rundu, ali dobijate i zlato u obliku džoker čipa, koje možete koristiti kao bilo koji dragulj.

Sve kartice koje kupite povećavaju Vaše bogatstvo jer Vam daju trajni bonus za dragulj za kasnije kupovine. Neke karte Vam daju i bodove za prestiž. Da biste pobedili u igri, morate da postignete 15 prestižnih bodova pre nego što to učine Vaši protivnici.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...