Premijere filmova koje su otkazane ili pomerene zbog pandemije -

Premijere filmova koje su otkazane ili pomerene zbog pandemijemontekristo 0507


Iako su obožavaoci dugo čekali na neka od filmskih ostvarenja, moraće da pričekaju još neko vreme, pa čak i godinu dana.

Kako pandemija virus akorona nastavlja da se širi svetom, Holivud je bio primoran da otkaže i promeni raspored realizacije nekih od najiščekivanijih filmova godine, piše "People".I dok su neki filmovi, poput animiranog dečjeg ostvarenja "Trolls World Tour" i romantične komedije "Lovebirds" premešteni s bioskopskih u digitalna izdanja, većina drugih filmova je ili pomerena za drugi datum ili otkazana na neodređeno vreme.

Poslednji deo serijala o Džejmsu Bondu, "No Time to Die", glavni je blokbaster koji je otkazao svoju realizaciju, dok je dugoočekivani film o superheroju, "Wonder Woman 1984", među poslednjima objavio da se njegovo prikazivanje odlaže.

"Wonder Woman 1984"

Poslednji film koji je pomerio datum svoje premijere je fikcija kuće Vorner Bros, "Wonder Woman 1984", koja je trebalo da bude prikazana 5. juna. Film je odložen za dva meseca i sada će biti prikazan 14. avgusta.

"No Time to Die"

"No Time to Die" je prvi film koji je otkazao premijeru zbog virusa korona. Prvobitno je planirano da bude prikazan 10. aprila, ali sada će biti prikazan 25. novembra.

"Mulan"

Obožavaoci koji su se radovali gledanju Diznijevog filma "Mulan", moraće malo da pričekaju. Film je trebalo da bude prikazan 27. marta, ali je premijera odložena na neodređeno vreme.

"A Quiet Place II"

Dugoočekivani nastavak horora iz 2018. godine, otkazan je ovog meseca i još uvek se čeka objava novog datuma prikazivanja. Prvobitno je trebalo da bude prikazan 20. marta.

"Minions: The Rise of Gru"

Nastavak "Miniona" i prednastavak serije filmova o Gruu odložen je na neodređeno vreme. Prvo je trebalo da bude prikazan 3. jula, ali to se definitivno neće dogoditi tada.

"Petter Rabbit 2: The Runaway"

Nastavak filma "Peter Rabbit" pomerio je datum svoje premijere sa 3. aprila na 7. avgust.

"Fast and Furious 9"

Dugoočekivani i deveti deo franšize "Brzi i žestoki" odložen je za narednu godinu. Prvo je trebalo da bude prikazan 23. maja 2020. godine, a sada će biti realizovan 2. aprila 2021. godine.

"Scoob"

Iako je cela ekipa tu, moraće da pričekaju neko drugo vreme kako bi razotkrili svoje neprijatelje. Ovaj animirani film definitivno je odložen na neodređeno vreme, a trebalo je da bude prikazan 15. maja.

"The Personal History of David Copperfield"

Ovaj film Deva Patela odložen je do daljeg, a premijera je trebalo da bude 8. maja ove godine.

"The New Mutants"

Nakon brojnih pomeranja zbog pandemije, film "The New Mutants", koji je trebalo da bude uvod u seriju filmova "X men", ovog puta je definitivno odložio svoju premijeru koja je trebalo da bude 3. aprila. Sada je premijera odložena na neodređeno.

"Lovebirds"

Bioskopska premijera ove romantične komedije prema rasporedu je trebalo da bude 3. aprila. Ipak, film će biti prikazan na Netfliksu, a novi datum prikazivanja još nije poznat.

"Trolls World Tour"

Obožavaoci neodoljive franšize o trolovima, sada će moći da gledaju poslednji deo ove franšize iz udobnosti svojih domova, dok praktikuju društveno distanciranje. Film je, prema rasporedu, trebalo da bude prikazan u bioskopima 17. aprila, ali će sada biti dostupan na "on demand" od 10. aprila.

"Run"

Sara Polson se vraća na ekrane trilerom o majci koja preterano brine, a premijera njenog filma odložena je na neodređeno. Film je prvobitno trebalo da bude prikazan 8. maja.

"Spiral"

Deveti nastavak horor franšize "Slagalica strave" u kojem glume Kris Rok i Semjuel L. Džekson, trebalo je da bude prikazan 15. maja, ali je odložen i novi datum prikazivanja još nije poznat.

"In the Heights"

Mjuzikl koji je temeljen na istoimenoj scenskoj produkciji Lin-Manuela Mirande, Vorner Bros je odložio. Film je trebalo da bude prikazan 26. juna, a novi datum prikazivanja još nije poznat.

"The Woman in the Window"

Triler-misterija u kojem glumi Ejmi Adams trebalo je da bude prikazan 15. maja, ali je sada odložen. Novi datum prikazivanja nije poznat.

(Klix)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.