Četiri horoskopska znaka koja vole samo jednom životu -

Četiri horoskopska znaka koja vole samo jednom životu

Neki ljudi zaljubljuju se svakog dana, neki samo jednom u životu. Na to utiče i horoskopski znak, a ova četiri najčešće vole samo jednu osobu celog svog života.

Rak – najverniji znak Zodijaka. Logično – voli samo jednu osobu u životu. Jednom kad vam pokloni svoje srce, vaše je zauvek, čak i ako prekinete s njim. Njegove emocije su trajne i morate gadno pogrešiti kako bi Rak prestao da vas voli.

Ribe – u stanju su da provedu godine, ako ne i decenije, obožavajući samo jednu osobu. S obzirom na to da su po prirodi sanjari, teško razlikuju stvarnost od mašte pa su u stanju da u svojoj glavi stvore idealizovanu i nerealnu sliku osobe koju vole.

Bik – treba im mnogo vremena da se zaljube i vrlo su oprezni pri biranju partnera. Nisu skloni površnim avanturama, oni teže ozbiljnim vezama. Baš zato su s onima koji ih osvoje spremni da provedu ceo život.

Jarac – teško se otvaraju pred drugim ljudima zbog straha od razočaranja. Ko im razbije oklop, dobiće vernog partnera za ceo život.pancevo, beograd, novi sad

(Krstarica)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv program

Komentre omogućio K-013.com