fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

nedeljni horoskop, horoskop, astro, astrologija

NEDELJNI horoskop od 20. do 26. decembra

Ovan

Početak radne nedelje biće jako naporan Ovnovima, ali u isto vreme i vrlo uspešan. Velike su šanse da postignete neke dugoročne ugovore tokom ove nedelje. Poslovni dogovor će omogućiti stabilnu finansijsku situaciju, a moguće je i da novac stigne ove nedelje. Kada je ljubav u pitanju, situacija nije prikazana kao najpovoljnija. Slobodni Ovnovi razmišljaju o osobi koja je zauzeta. Ovnovi u vezi imaju tajnu simpatiju i razmišljaju da li da joj priđu ili ne. Što se zdravlja tiče moguća je nervoza prolaznog tipa.

Bik

Bikovi neće biti preterano zainteresovani niti zadovoljni dešavanjima na poslu. Velike su šanse da im neki poslovi budu vraćeni na doradu. Koncentracija im je slaba i ovaj period će potrajati još neko vreme. Kada je ljubav u pitanju, situacija je prikazana kao šarolika. Pred slobodnim Bikovima je zanimljivo poznanstvo. Problem je što će i Bik i simpatija patiti od pasivnosti i čekati da druga strana preduzme inicijativu. Kada je zdravlja u pitanju moguće je nerviranje.

Blizanci

Pred Blizancima je naporna radna nedelja. Moguće je nezadovoljstvo i nerviranje na poslu. Bez obzira na uložen trud, velike su šanse da se posao ne odvija onako kako želite. Kada je ljubav u pitanju, situacija nije prikazana kao povoljna. Slobodni Blizanci će razmišljati o bivšoj ljubavi i biti više usmereni ka prošlosti nego ka budućnosti. Blizance u vezi očekuju nesuglasice i razmimoilaženje sa partnerom. Biće nervozni, a partner će se diplomatski praviti da ništa ne primećuje. Zdravlje je solidno.

Rak

Pred Rakovima je naporna radna nedelja. Moguć je konflikt sa nekom osobom od autoriteta na poslu ili sa nadređenim. Rakovi će diplomatski pokušati da reše spor, ali će im nepoznavanje materije i nadobudni komentari druge strane ozbiljno zasmetati. Kada je ljubav u pitanju, ni tu situacija nije mnogo bolja. Slobodnim Rakovima neće biti do nove veze. Rakovima u vezi predstoji nezadovoljavajući ljubavni period uz mogućnost svađe, uključujući i raskid. Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju na ishranu.

Lav

Pred Lavovima je naporna, ali uspešna radna nedelja. Uspeće da postignu povoljan dogovor ili ugovor na kome su duži vremenski period radili. Situacija nije najpovoljnija jedino u slučaju da se bave privatnim biznisom, jer ih očekuje nerviranje uz mogućnost prekida poslovnog kontakta. Slobodni Lavovi razmišljaju o nekome iz prošlosti. Lavovi u vezi mogu biti nezadovoljni vezom. Situacija nije povoljna ni kod Lavova u braku. Partner može biti nervozan i reagovati impulsivno i agresivno. Zdravlje je solidno.

Devica

Pred Devicama je problematičan početak nedelje, ali će kasnije doći do poboljšanja poslovne situacije. U slučaju da se bave privatnim poslom, Device neće biti zadovoljne situacijom na poslu. Velike su šanse da će posao da stagnira. Slobodne Device mogu upoznati osobu koja će ih zaintrigirati. Device u vezi mogu biti nezadovoljne ljubavnom situacijom na kraju nedelje. Početak nedelje je obećavajući, a kasnije može doći do zahlađenja odnosa. Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju na pritisak.

Vaga

Vagama ove nedelje posao definitivno neće biti prioritet. Posao će da obave odgovorno, ali ne vidi se da im posao predstavlja izazov niti satisfakciju. Jednostavno ga vide kao obavezu koju će odrade kako treba. Kada je ljubav u pitanju tu je situacija mnogo zanimljivija. Slobodnim Vagama se sviđa osoba koja je zauzeta. Vage pažljivo planiraju kako da je zavedu. Vage u vezi su fokusirane na partnera i ništa drugo ih ne zanima. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Pred Škorpijama je naporna radna nedelja. Posla će biti više nego obično, pritisak će biti ogroman, tako da je moguće da dođe do nervoze. Toliko poslovnih obaveza može negativno da se odrazi na ljubavni život. Slobodne Škorpije će biti nezainteresovane za nova poznanstva i pokušaće da se odmore u tišini doma svog. Škorpije u vezi će očekivati od partnera da ih razume i da ne insistira previše na druženju tokom ove nedelje. Što se zdravlja tiče mogući su problemi sa nervima.

Strelac

Pred Strelčevima je radna nedelja puna obaveza koje će oni bez problema da ispune. Puni su energije tako da se na poslu ne vide nikakvi problemi. Ovo je povoljna nedelja za ljubav. Slobodni Strelčevi će biti raspoloženi za druženje i izlaske, tako da se lako može desiti da upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati. Strelčevi u vezi su u potpunosti fokusirani na partnera. Situacija jedino nije prikazana kao povoljna kod Strelčeva u braku. Moguće je nerazumevanje, pa i svađa. Zdravlje je odlično.

Jarac

Ovo je povoljna radna nedelja za Jarčeve ukoliko se bave privatnim biznisom. Posla će biti više nego obično, tako da će čak i njihova hladnokrvnost da se nađe na ispitu zbog prevelikom pritiska. Ukoliko rade za drugog, mogu očekivati neko nerviranje ili čak sukob sa nadređenim. Za ljubav neće ostati puno vremena tokom ove nedelje. Slobodni Jarčevi će razmišljati o nekoj osobi iz prošlosti. Jarčevi u vezi će biti nezadovoljni vezom i to će pokazati partneru. Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju na pritisak.

Vodolija

Pred Vodolijama je mučna radna nedelja. Vidi se mogućnost nezadovoljstva na polju komunikacije, od neraspoloženja do razmišljanja o prekidu poslovne saradnje. Neki poslovi će se odvijati regularno, ali izgleda kao da će akcenat biti na onim koji se ne odvijaju najbolje. Kada je ljubav u pitanju, situacija nije prikazana kao najbolja. Slobodne Vodolije su definitivno neraspoložene za nova poznanstva. Vodolije u vezi čeka ozbiljan razgovor sa partnerom. Što se zdravlja tiče moguće je prolazno neraspoloženje.

Ribe

Pred Ribama je naporna radna nedelja. Obaveza će biti puno, ali će se Ribe uspešno izboriti sa njima. U ovom periodu fokus će biti na finansijama. Mogući su neplanirani ili čak tajni rashodi. Kada je ljubav u pitanju, situacija je sledeća: slobodne Ribe mogu upoznati osobu koja će ostaviti naglašeno povoljan utisak. U pitanju je starija ili ozbiljnija osoba. Ribe u vezi čeka promenljivo raspoloženja: od utiska da je veza stabilna do utiska da je partner postao iritantan. Zdravlje je solidno.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.