fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

13.12. - Multimedijalna instalacija u Galeriji savremene umetnosti

gde izaci pancevo, galerija savremene umetnosti

Multimedijalna izložba u prostoru "XII Nove tehnologije" biće otvorena 13. decembra u 19 sati u Galeriji savremene umetnosti. Izložbu možete pogledati do 31. decembra.

U okviru godišnje produkcije Galerije savremene umetnosti značajan deo programa posvećen je upotrebi novih tehnologija i videa u savremenoj umetničkoj produkciji.

Projekat „Nove tehnologije” kroz saradnju umetnika i institucija pruža publici mogućnost da stekne nova saznanja o savremenim tehnologijama koje se koriste u oblasti vizuelnih umetnosti. Sve je veći izazov adekvatno tehnološko opremanje izlagačkog prostora jer se tehnika iz dana u dan usavršava i usložnjava, a s druge strane, umetnicima se nudi sve veći broj alata i različitih načina da realizuju svoje ideje.

Do sada u okviru „Novih tehnologija” svojim radovima predstavili su se visoko inovativni umetnici po pitanju pristupa, sadržaja i medijuma. Istovremeno, to su bili vodeći mladi i već priznati umetnici. Takva praksa oformila je sliku i reputaciju projekta koju nameravamo da sačuvamo i proširimo.

Učestvuju: 

Vladimir Pavić, Miloš Ajdinović, Zvezdana Ostojić, Nemanja Lađić, Marija Kaldeburg i Ivan Kaldeburg.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.