Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BITEF od 23. septembra do 2. oktobra, devet predstava u okviru glavnog programa - | K-013 Portal
bitef, predstava

BITEF od 23. septembra do 2. oktobra, devet predstava u okviru glavnog programaBeogradski internacionalni teatarski festival (Bitef) biće održan od 23. septembra do 2. oktobra pod sloganom „Mi – junaci rada svog“, najavili su organizatori.

U okviru glavnog programa 56. Bitefa biće izvedeno devet predstava iz Nemačke, Belgije, Francuske, Meksika, Engleske, Slovenije i Srbije, rečeno je na konferenciji za novinare, preneo je Beoinfo.

Gradski sekretar za kulturu Ivan Karl je rekao da se ovogodišnji Bitef bavi pitanjem rada u savremenom društvu, kao i posledicama post-pandemijskog vremena u segmentu socijalnih i ekonomskih tema.

„Bitef, takođe kao posledicu rata u Ukrajini šalje poruku mira u svetu. Mislim da takvu poruku svi međunarodni festivali treba da šalju“, kazao je Karl.

Grad Beograd je za ovogodišnji Bitef izdvojio 35 miliona dinara, a Ministarstva kulture ga je podržalo sa 12 miliona dinara.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.