Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ABBA se nakon turneje razilazi, ovog puta konačno - | K-013 Portal
grupa abba, turneja

ABBA se nakon turneje razilazi, ovog puta konačnoUprkos novoj muzici i turneji koja će, kako su poručili, "promeniti muzičku industriju", grupa ABBA je najavila da će se članovi razići nakon završetka turneje, ali ovaj put konačno.

"To je to", rekao je član grupe Beni Anderson za Gardijan, istovremeno najavljujući dugo očekivano 40-godišnje okupljanje grupe. Kazao je i da je "ponovno zajedničko stvaranje muzike bilo divno" i kako planiraju da to više nikada ne rade.

Ovaj drugi raskid je drugačiji od onog koji je grupa imala 1982. godine. Ovaj drugi je više prijateljski, ali ipak konačan.

Kada je u pitanju prvi raskid grupe Anderson kaže: "Nikad nisam rekao sebi da se ABBA nikada više neće ponoviti. Ali sada vam mogu reći: to je to", zaključio je.

Dok švedski bend najavljuje kraj, svet još ima mnogo čemu da se raduje kada je u pitanju njihova muzika u bliskoj budućnosti.

Predstavljanje albuma "Voyage" koji nakon četiri decenije muzičke pauze donosi 10 novih pesama zakazano je za 5. novembar, a karte za prateću istoimenu turneju koja počinje 2022. godine su već u prodaji.

"Voyage" će biti značajan projekat koji uključuje i izgradnju arene za 3.000 ljudi, nastupe benda od 10 članova uživo, 800 animatora i kreiranje digitalnih Avatara od popularne četvorke.

Digitalni Avatari inače izgledaju kao mlađe verzije članova grupe, a u areni će fanovi moći da ih gledaju iznova i iznova na ravnom ekranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.