Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Berza gramofonskih ploča ove nedelje u Kuglašu - | K-013 Portal
berza gramofonskih ploca u kuglasu, berza gramofonskih ploca

Berza gramofonskih ploča ove nedelje u KuglašuPrva beogradska Berza gramofonskih ploča od početka pandemije biće održana u nedelju, 4.jula od 10 do 15 sati u beogradskom klubu Kuglaš.

Ovo je berza ploča ali i ostalih originalnih nosača zvuka kao što su kompakt diskovi i audio kasete. Berza nije trendovska, već je uglavnom bazirana na privatnim kolekcijama, tako da će samim tim biti i raznovrsnija.

- Većina izlagača su pasionirani kolekcionari još iz doba velike nedeljne berze ploča u SKC-u.

Mnogi će sigurno pronaći neki redak primerak koji im fali u kolekciji, a cilj je i zainteresovati mlađu populaciju za još uvek neprevaziđen nosač zvuka kao što je gramofonska ploča – kažu organizatori događaja.

Osim očuvanja tradicije sakupljanja ploča, jedan od razloga za održavanje ovakvih događaja je i značajan skok cena poštarina.

- Veliki problem je sada sa inostranstvom, zbog neregulisanog statusa kolekcionara od strane carinskih službi, tako da je ovo idealna prilika da na licu mesta odaberete muziku koju volite na vašem omiljenom formatu a bez mnogo peripetija – dodaju rganizatori.

U prijatnoj atmosferi kluba Kuglaš u Đušinoj 5, ove nedelje, 4.jula od 10-15 sati možete pronaći svoju omiljenu ploču uz muziku koju će za vas puštati DJ Sale Rockabilly.

Izlagači se mogu javiti na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a ulaz za posetioce je besplatan.

(Lj. Zdravković)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.