Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ivan Milenković i Bluz mašina objavili lyric video za „Okean“ - | K-013 Portal
ivan milenkovic, bluz masina, ivan milenkovic okean, bluz masina okean

Ivan Milenković i Bluz mašina objavili lyric video za „Okean“Nakon pesama „Jedna lepa stvar“ i „Više nisi tu“, Ivan Milenković i Bluz mašina predstavljaju još jedan singl sa budućeg albuma na kojem rade a koji bi trebalo da se pojavi do kraja ove godine.

Kao treći singl, odabrali su pesmu „Okean“, baladu, za koju kažu da u žanrovskom smislu predstavlja eksperiment kojim su pokušali da urade nešto drugačije u odnosu na ono što su do sada radili.

„Ne treba se plašiti neuspeha i neprihvatanja od strane ustaljene publike i kritičara, pogotovu ne u drugoj dekadi 21 veka. Svet uveliko ide napred, pa zašto ne bismo i mi?" kaže Ivan.

Pesma „Okean“ opisuje ljudske odnose, ljubav, našu svest koja je istovremeno i beskrajna ali i ograničena i nemirna u odnosu sa stvarnošću.

Produkciju, kao i na prethodnim pesmama sa novog albuma, potpisuje Saša Otašević (studio Mašina 23).

Bluz Masina je autorski bluz rok bend iz Beograda koji iza sebe ima vec dva objavljena albuma. Ivan Milenkovic, frontmen i gitarista grupe, trenutno radi na svom prvom solo albumu. Ivan je samostalni umetnik iz beograda i bavi se muzikom i multimedijom vec 21 godinu, a iza sebe ima 6 autorskih izdanja.

"Uvek sam želeo da se bavim isključivo muzikom, ali smatram da je u eri u kojoj živimo (i u zemlji kojoj živimo) to postalo nemoguće. Mnogi potežu za dodatnim ili rezervnim prihodima da bi preživeli, jer nastupa, od kad je počela pandemija, ima vrlo malo“ kaže Ivan i dodaje da mu je izuzetno drago što je pronašao svoj autorski izraz i unutrašnji mir, pa može da se posveti autorskom radu.

(Lj. Z.)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.