fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

Pančevački bend RAMPA u finalu Beogradskog autorskog rok festivala - BARF

pancevo, beograd, novi sad

Pančevački bend "Rampa" ušao je u finale Beogradskog autorskog rok festivala – BARF koje će se održati 15. decembra u 19.30 sati u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Preko 50 bendova i izvođača iz cele Srbije je i ove godine poslalo prijavu za deveto izdanje festivala BARF, te je stručni žiri URMUS-a i ove godine imao težak zadatak.

„Rešili smo da i ove godine pustimo u finale 10 bendova, umesto predviđenih 6. Vodili smo računa o tome da i ovo finale bude žanrovski šareno i da publika koja dođe u Dom omladine da podrži finaliste zaista ima šta da čuje!“

FINALISTI festivala BARF 9 su:

VATRENI PRSTEN (Valjevo)
GLASOVI IZ UNUTRAŠNJOSTI (Novi Sad)
RAMPA (Pančevo)
LOUD (Beograd)
NATALEE (Beograd)
MOKRI ASFALT (Beograd)
ULJE (Kruševac)
TREĆA SMENA (Kruševac)
HOUNTING SOULS (Beograd)
SORABI (Beograd)

URMUS je i ove godine za pobednike festivala obezbedio vredne nagrade o kojima se možete informisati na ovom linku: https://urmus.rs/festival-barf/festival-barf-2019

Pored bendova finalista u revijalnom delu festivala će nastupiti prošlogodišnji pobednici – Majdan, bend Rock koji je ostavio odličan utisak u prošlogodišnjem finalu, i pobednici Bunt Rok Festivala – Lagana Sreda.

Ulaz je i ove godine besplatan, a publika će imati prilike da glasa za svoje favorite i izabere jednog od nagrađenih bendova.

Tags: ,

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.