Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prateći programi 22. Pančevačkog Jazz Festivala - | K-013 Portal

Prateći programi 22. Pančevačkog Jazz Festivalapancevo, beograd, novi sad

Ovogodišnje, dvadeset drugo izdanje Pančevačkog Jazz Festivala održaće se od 31. oktobra do 2. novembra u organizaciji Kulturnog centra Pančeva.

Tokom tri festivalske večeri, u Foajeu KCP-a publika će moći da uživa i u brojnim pratećim sadržajima ove manifestacije.

Prvog festivalskog dana, u četvrtak 31. oktobra u 19h, biće predstavljena knjiga „Jazz Face“ džez kritičara i publiciste Vojislava Pantića. Ovo izdanje sadrži njegove intervjue sa 46 džez umetnika obavljenih od 1991. do 2015. godine, a opremljeno je sa preko 150 fotografija renomiranih autora iz Srbije i inostranstva. Za 19:30 istog dana zakazana je promocija monografije „20 godina Pančevačkog džez festivala“, u izdanju Kulturnog centra Pančeva.

U petak 1. novembra u 17:30 Anna Anderluh iz austrijskog sastava Little Rosies Kindergarten će održati solo nastup pod nazivom „Leave me something stupid“, koji predstavlja kombinaciju mini-koncerta i performansa uz pomoć glasa, nekolicine instrumenata i efekata. Od 18h renomirani hrvatski džez kritičar Davor Hrvoj predstaviće svoje knjige džez intervjua.

Tokom sva tri festivalska dana, publika će moći da pogleda izložbu fotografija Dragoslava Nedića, zvaničnog fotografa renomiranog Garana Jazz Festivala u Rumuniji i saradnika brojnih inostranih publikacija i sajtova. Javni časovi učenika Muzičkih škola iz Beograda i Subotice biće na programu 1. i 2. novembra od 19h, dok će svakog festivalskog dana od ponoći biti održavani džem sešni.

Tags: ,
loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.