Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Voodoo Popeye i Jovan Petrović objavili album MANTRIKS - | K-013 Portal
voodoo popeye, jovan petrovic, album mantriks

Voodoo Popeye i Jovan Petrović objavili album MANTRIKSReper Voodoo Popeye i multimedijalni umetnik Jovan Petrović objavili su album „Mantriks“ za izdavačku kuću Multimedia Music.

Album "MAHTPNKC" rezultat je saradnje između poznatog repera, pesnika i romanopisca Radenka Stojanovića, kojeg šira javnost zna pod imenom Voodoo Popeye i Jovana Petrovića, multimedijalnog umetnika koji je napravio muziku i producirao ovaj album.

MAHTPNKC oslikava stanje stvari u našem društvu. Daje naznake budućeg kretanja. Taj kreativni spoj je sinhronizovanom saradnjom došao do umetničkog proizvoda koji bi mogli da svrstamo u pop-rep muziku koja otvara publici perspektivu vremena u kojem živimo. Kao mantru svakodnevnog uticaja sistema na ljude preko željene matrice, o čemu bi i sam naslov albuma trebalo da govori.

Kao singlovi sa ovog izdanja do sada su se izdvojile pesme „Alo brate“ i „Avatar“ za koje su objavljeni i video spotovi.

Voodoo Popeye & Jovan Petrović - Alo Brate: 

Voodoo Popeye & Jovan Petrović - Avatar:

Na albumu se nalazi 8 pesama čije tekstove i aranžmane potpisuje Voodoo Popeye. Muziku, produkciju i miks radio je Jovan Petrović koji je pored toga bio zadužen i za deo aranžmana, semplove, zvučne efekte, bas, gitare i bubanj. Album je napravljen u studiju „Cor Leonis“ tokom 2018. i 2019.godine.

„Voodoo Popeye ponovo jaše sa idejama i pesmama koje traju!“

Album "MAHTPNKC" dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

(Lj. Z.)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.