fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

voodoo popeye, jovan petrovic, album mantriks

Voodoo Popeye i Jovan Petrović objavili album MANTRIKS

Reper Voodoo Popeye i multimedijalni umetnik Jovan Petrović objavili su album „Mantriks“ za izdavačku kuću Multimedia Music.

Album "MAHTPNKC" rezultat je saradnje između poznatog repera, pesnika i romanopisca Radenka Stojanovića, kojeg šira javnost zna pod imenom Voodoo Popeye i Jovana Petrovića, multimedijalnog umetnika koji je napravio muziku i producirao ovaj album.

MAHTPNKC oslikava stanje stvari u našem društvu. Daje naznake budućeg kretanja. Taj kreativni spoj je sinhronizovanom saradnjom došao do umetničkog proizvoda koji bi mogli da svrstamo u pop-rep muziku koja otvara publici perspektivu vremena u kojem živimo. Kao mantru svakodnevnog uticaja sistema na ljude preko željene matrice, o čemu bi i sam naslov albuma trebalo da govori.

Kao singlovi sa ovog izdanja do sada su se izdvojile pesme „Alo brate“ i „Avatar“ za koje su objavljeni i video spotovi.

Voodoo Popeye & Jovan Petrović - Alo Brate: 

Voodoo Popeye & Jovan Petrović - Avatar:

Na albumu se nalazi 8 pesama čije tekstove i aranžmane potpisuje Voodoo Popeye. Muziku, produkciju i miks radio je Jovan Petrović koji je pored toga bio zadužen i za deo aranžmana, semplove, zvučne efekte, bas, gitare i bubanj. Album je napravljen u studiju „Cor Leonis“ tokom 2018. i 2019.godine.

„Voodoo Popeye ponovo jaše sa idejama i pesmama koje traju!“

Album "MAHTPNKC" dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

(Lj. Z.)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.