Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Meridian u mesec dana igračima poklonio POLA MILIONA EVRA - | K-013 Portal
meridian kladionica, pr tekstovi, promo tekstovi

Meridian u mesec dana igračima poklonio POLA MILIONA EVRAItalija šampion u fudbalu, a Meridian u nagradnim igrama!

Samo tokom trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu Meridian je svojim igračima uručio nagrade vredne POLA MILIONA EVRA!

NAJNOVIJI AUDI za kralja klađenja, KEŠ I PREKO 50 NAGRADA

Do sada neviđena nagradna igra Meridiana - najjača kladionica u ovom delu Evrope poklonila je NAJNOVIJI AUDI igraču sa najvećim brojem odigranih tiketa – KRALJU KLAĐENJA koji dolazi iz Kikinde.

N.S. je tokom do sada neviđenog takmičenja na ovim prostorima odigrao najviše tiketa u kladionici Meridian i tako postao ponosni vlasnik NAJNOVIJEG AUDIJA!

Čovek je odigrao preko 10.000 tiketa! Šta reći osim – legendo, u zdravlju te služio!

meridian kladionica, pr tekstovi, promo tekstovi

Kralju, ali i desetinama drugih, kojima je glavna nagrada za dlaku izmakla. Drugoplasirani igrač osvojio je 50.000 RSD, svi od 3. do 10. mesta nagrađeni su sa 20.000 DINARA, a oni od 11. do 30. mesta sa po 5.000 DINARA!

Novčane nagrade, Vespa, letovanja, egzotična putovanja, najnoviji iPhone uređaji, spa vaučeri, fudbalske lopte... Meridian je nagradama opremio toliko dobitnika da bi ih mogao smestiti na tek omanji fudbalski stadion!

Meridian sprema još mnogo iznenađenja, a za početak - ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji - DOBIJATE POKLON TIKET PO IZBORU OD 500 RSD!

MERIDIAN DONIRA PO 100.000 DINARA ZA SVAKU MEDALJU SRBIJE NA OI

Srbija je zemlja sporta – Meridian šampion humanosti. I pored svih iskušenja, od naših sportista se ovog leta u Tokiju očekuje rekordan broj medalja. Meridian je rešio da za svaku od njih donira 100.000 DINARA u humanitarne svrhe! Svi smo uvereni da trenutna brojka nije konačna.

VIŠE OD MILION EVRA DONACIJA OD POČETKA PANDEMIJE

Od početka kovid pandemije, Meridian neprestano osnažuje pojedince i institucije koje su na prvoj liniji borbe protiv korona virusa. Kao šampion društvene odgovornosti, Meridian je uputio milionske donacije zdravstvenom sistemu Srbije i zemalja regiona u borbi protiv virusa. Paketi pomoći dopremljeni su u preko 40 gradova, a neumorni volonteri kompanije Meridian posetili su preko 100 zdravstvenih ustanova širom Srbije i regiona, uputivši pomoć u vrednosti od preko milion evra.

Meridian se priključio i akciji promocije masovne imunizacije stanovništva, a svojim primerom pozvao je građane da se uključe u akcije dobrovoljnog davanja krvi. Kompanija Meridian ulaže napore i u oživljavanje kulturne scene Srbije, a poslednji korisnik donacije ove kompanije je bila i jedna od najznačajnijih srpskih ustanova kulture, Zadužbina Ilije M. Kolarca. Ova kompanija priključila se i globalnim projektima UNICEF, kao što je veliki projekat podizanje zdravstvenih kapaciteta Indije u borbi protiv pandemije.

(PR)

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.