Instagramu se drma tron -

Instagramu se drma tron
Autoškola Montekristo Pančevo

pancevo, beograd, novi sad

Instagram je nedavno započeo testiranje novog video editora u Brazilu, koji kada se zagrebe po površini predstavljva jednu od najboljih opcija za video koji nudi TikTok.

Prema izveštajima, ime ovog klona je Reels i dostupan je za oba operativna sistema iOS & Android.

Trenutno nema naznaka da će biti testiran u drugim državama širom sveta, ali nema sumnje u takav splet događaja ukoliko se pokaže uspešno u zemlji kafe i sambe.

Novi editor pruža mogućnost snimanja videa u trajanju od 15 sekundi, korigovanje brzine, ubacivanjem muzike i čak korišćenje muzike iz drugih video materijala. Skoro identično kao što “Duet“ opcija pruža putem TikTok aplikacije.

Snimljen video može da se podeli putem stori opcije, pošalje direktno u inboks ili objavi kroz novu sekciju na Instagramu nazvanu Top Reels. Upravo taj kanal je osmišljen da najbolji materijali postanu viralni.

Novina koju Instagram testira predstavlja način da odgovore na uspon TikTok-a. Sličnu stvar pokušao je i Facebook-u, kada je lansirao Lasso. Međutim, teško je izgraditi publiku od nule.

Prethodni uspeh istom taktikom, Instagram je doživeo kopirajući Snapchat opciju stori 2016. godine.

Kristalno je jasno da Instagram pokušava da ukrade zlatnu koku TikTok-a. Iz Instagrama stižu šture informacije kako je postavljanje video materijala uz muziku sasvim obična ideja i da oni samo gledaju kako da na najbolji način to implementiraju.

Već izvesno vreme Facebook je rešen da raznim strategijama najblaže rečeno uspori uspon nove aplikacije koja je u vrtoglavom usponu. Šuška se i da Google intezivno radi na svom rešenju, ali to su za sada samo spekulacije.

TikTok raste, ali se suočava sa regulativnim problemima. Tržište gde najviše imaju glavobolja su Sjedinjenje Američke Države. Ukoliko se izbore s tim i odole nepristojnim ponudama za prodaju, tron će sasvim sigurno biti uzdrman.

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

352X250

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti