fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

telegram, aplikacija telegram

Telegram uvodi niz unapređenja, povećan i maksimalan broj učesnika u video pozivima

Posle nedavnog vrlo obimnog ažuriranja za video pozive i deljenje video zapisa, Telegram je predstavio nova unapređenja, a jedno od glavnih je da u grupnom video pozivu ima hiljadu gledalaca.

Iako je broj učesnika video poziva i dalje do 30, kompanija je objavila da će nastaviti da povećavaju ovo ograničenje "dok se svi ljudi na Zemlji ne pridruže jednom grupnom pozivu i gledaju nas kako to proslavljamo jodlujući", piše B92.

Niz ažuriranja takođe poboljšava kvalitet video poruka, omogućava korisnicima da snimaju i šalju video zapise veće rezolucije, pa čak i da ih reprodukuju na celom ekranu. Dodirivanje video zapisa u proširenom režimu ga pauzira i tada korisnici mogu da premotaju unapred ili unazad.

telegram, aplikacija telegram

Takođe, obični video zapisi mogu da se gledaju brzinom od 0,5 ili 2x brže. Deljenje ekrana je sada moguće sa zvukom za sve video pozive, uključujući i pozive 1-na-1. Ističe se da će se takođe omogućiti da zvuk sa uređaja nastavi da se reprodukuje čak i tokom snimanja video poruka.

"Zvuk sa vašeg uređaja nastaviće da se reprodukuje dok snimate, tako da sada možete da pevate uz svoje omiljene pesme ili da odgovarate bez pauziranja podcasta", saopštio je Telegram.

Telegram je takođe uveo objave sa vremenskom odrednicom, tako da sada korisnici mogu u poruci da kopiraju objavu i podele određeni trenutak u drugom četu. Uz to, i Telegram se kreće ka automatskom brisanju informacija.

“Poruke u bilo kojem chatu mogu se postaviti tako da se brišu nakon jednog dana ili jedne sedmice - a sada i jednog mesec", navode u ovoj komapniji.

Platforma za razmenu poruka dodala je i opciju za oporavak lozinke koja se ne oslanja na nalog e-pošte.

(B92)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.