fbpx

DOŽIVI CINESTAR: BIOSKOPSKO ISKUSTVO SA PET ZVEZDICA ZVANIČNO POČINJE!DOŽIVI CINESTAR: BIOSKOPSKO ISKUSTVO SA PET ZVEZDICA ZVANIČNO POČINJE!Prvi CineStar bioskop u Srbji, kompanije Blitz-CineStar, vlasnika najvećeg lanca multipleksa i jednog od najuticajnijih regionalnih brendova, biće svečano otvoren u sredu 16. decembra u pančevačkom Aviv Parku, potvrđeno je danas na konferenciji za medije.

Prema rečima Zorana Savića, direktora Blitz-CineStara za Srbiju, najavljeno gala otvaranje će, uz spektakularni vatromet, koktel i projekciju najnovijih filmova, okupiti najuglednije VIP zvanice iz sveta filma, kulture, umetnosti i sporta. Već narednog dana, u četvrtak 17. decembra ovaj multipleks će otvoriti vrata za sve zainteresovane posetioce,i počeće sa uobičajenim emitovanjem projekcija.

  • CineStar planira da u Srbiji nastavi jednu ozbiljnu i dugu tradiciju po kojoj je prepoznatljiv – to je prikazivanje najvećih filmskih blokbastera paralelno sa svetskim premijerama. Ipak, zaštitni znak svakog našeg multipleksa jeste nezaboravni doživljaj sa pet zvezdica, zahvaljujući kojem imamo milione posetilaca godišnje. Uz znanje i superiornu tehnologiju, CineStar u Srbiju donosi i prepoznatljive akcije: skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodicu i decu, Moj CineStar utorak – povoljnije dane za bioskop, Zvezda je rođena – proslave rođendana, zatim lojaliti program koji će omogućiti kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga, istakao je Savić i dodao da iako je CineStar poznat po prikazivanju najaktuelnijih holivudskih blokbastera, to ne znači da u ovom bioskopu nisu zastupljeni i alternativni sadržaji, naprotiv.

  • - U našem mutipleksu, publika uvek ima priliku da pogleda prenose: koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom „Spektakli u CineStaru“. Najbitnije, CineStar nije samo emiter ili pasivni posmatrač kulture i kulturnih događaja. Naše angažovanje na ovom polju posebno će doći do izražaja u gradu poput Pančeva, u kojem umetnost i umetnici zauzimaju veoma važno mesto, rekao je prvi čovek CineStar-a u Srbiji.

DOŽIVI CINESTAR: BIOSKOPSKO ISKUSTVO SA PET ZVEZDICA ZVANIČNO POČINJE!
Jadranka Islamović, izvršna direktorka i član uprave Blitz CineStar-a istakla je da ova kompanija sa projektima koji se dovršavaju broji 21 multipleks i 147 digitalnih dvorana, uključujući IMAX i 4DX, kao i preko 22.000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4 miliona kupljenih bioskopskih ulaznica.

Performanse ovog bioskopa najviše se ogledaju kroz „eXtreme salu“, koju još nazivaju ultimativnom filmskom salom, a koja je jedna od potpuno novih stvari na našem tržištu.

  • - „eXtreme sala“ je specijalni CineStar standard. Njena glavna karakteristika je kristalno čista slika. Platno veliko čak 100 kvadratnih metara se premazuje srebrom, a filmovi na njemu oživljavaju uz pomoć najmodernijeg i nadaleko najpoznatijeg „Barko“ projektora koji je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najsvetliji bioskopski projektor na svetu. „eXtreme sala“ je poznata i po neverovatno čistom zvuku, koji donosi najmoderniji JBL zvučni sistem na svetu. Ukratko – CineStar „eXtreme“ format znači veće platno, jači zvuk, jači doživljaj, rekla je Islamovićeva i iskoristila priliku da podseti da će nakon Pančeva, CineStar otvoriti još jedan multipleks i u Zrenjaninu, u saradnji sa uigranim parnetom – Aviv Parkom, dok će do kraja 2016. godine Novosađani biti bogatiji za do sada neviđeni – ubedljivo najveći i najmoderniji multipleks u Srbiji.

Nakon zvaničnog obraćanja, gosti konferencije su imali priliku da premijerno obiđu CineStar multipleks. Za pripadnike medija je emitovana ekskluzivna i pretpremijerna projekcija filma „Zločin na talasima“ (Point Break), i to dve nedelje pre svetske premijere.

Čini se da su prisutne ipak najviše privukla specijalna VIP sedišta, presvučena najfinijom kožom, postavljena na najboljim i centralnim mestima u dvorani, sa zasebnim pretincima i stočićima, kao i izdvojena Love Box sedišta koja obezbeđuju privatnost zaljubljenim parovima – do sada potpuno nova i neviđena na našim prostorima.

Fotograifje u galeriji: CineStar/CineStar Pančevo

{gallery}cinestarotvaranje{/gallery}

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com