Gugl otkrio pikanterije i iznenadio: Šta o seksu se najviše "istražuje" -

Gugl otkrio pikanterije i iznenadio: Šta o seksu se najviše "istražuje"

Google pretraga otkrila je zanimljive činjenice o seksu – između ostalog da mnogima seks nedostaje. Ukratko, mnogo više ljudi u Google upisuju ‘pritužbe tipa ‘partner/ka ne želi seks’, nego ‘srećan’ ili ‘nesrećan brak’ ili ‘seks poze’.

Zbog nedostatka seksa se žale svi: momci, devojke, muževi, žene… Ipak, neke će možda začuditi da se devojke na to žale čak dvostruko češće – pa se u pretragu više upisuje ‘dečko se ne želi da se seksa sa mnom’, prenose mediji.

Iako je ustaljeno mišljenje da su muškarci ti koji stalno žele seks, a žene te koje im ga uskraćuju, podaci s Googlea govore suprotno.

Drugi čest problem koji muči parove pa rešenje traže na Googleu je ‘Partner/ka mi ne odgovara na poruku’, piše Big Think.

I na Googleu muškarci više opterećeni veličinom nego žene

Drugo što su Google pretrage otkrile je kako mnogi imaju manjak samopouzdanja i razne nesigurnosti vezane za telesni izgled.  Verovatno će mnogi odmah pretpostaviti ‘grublji’ pol’ najviše muči ‘upravo – veličina penisa i to je istina. Muškarci postavljaju više pitanja o svom penisu nego o svim drugim delovima tela zajedno.

Ipak, nelogično je da je jedno od glavnih pitanja koje o svom penisu pitaju na Google ‘Koliko mi je penis velik“, ali nije jasno zašto misle da to Google zna.

S druge strane, veličina partnerovog penisa žene, čini se, ne brine i jako retko upisuju te reči u pretragu – na 170 pretraga muškarca vezanih za penis ide samo jedna ženska. A i kad se žale na genitalije partnera, verovatno će se žaliti da je prevelik i premalen.

Ne čudi ipak da i žene imaju mnogo nesigurnosti oko svog izgleda pa se pojam ‘izgled grudi’ godišnje pretraži oko – sedam miliona puta (od čega 300 000 odlazi na pretragu o povećanju grudi).

Muškarcima je druga najveća nesigurnost, nakon one vezane za veličinu, nesigurnost oko preuranjene ejakulacije pa često pretražuju i ‘kako da dok se seksaju što kasnije završe’.pancevo, beograd, novi sad

 (Krstarica)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti