fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

crtanje na kamionima

Na prljavim kamionima stvara nesvakidašnje crteže

Vlasnici kamiona znaju da će im, čim njihovo vozilo postane prljavo, lokalna deca prstima napisati nešto šaljivo na njemu. Ruski umetnik Nikita Golubev već godinama radi sličnu stvar, ali njegova dela su znatno kompleksnija.

Ovaj momak koji se na Instagramu predstavlja kao Pro Boy Nick za svoje "slikarsko platno" bira kamione jer oni pružaju veću površinu za kreiranje i crtanje.

Jednom prilikom je rekao da u takvim slučajevima nastoji da pronađe što prljavija vozila, jer je onda crtež primećeniji.

"Samo sam želeo da se okušam u nečemu novom, te nastojao da stvaram na velikim površinama. Prljavi kamioni su mi u tome pomogli i sada kreiram džinovske crteže koje može da vidi veliki broj ljudi", kazao je Nikita.

Nikita na vešt način na kamionima oslikava šaljive crteže, koji najčešće prikazuju životinje i junake popularne kulture, a ponekad upućuju i na poznata umetnička dela

(Klix.ba)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.