fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

sluzenje alkoholnih pica tokom leta

Aviokompanija zbog incidenata s putnicima i dalje neće služiti alkohol

Američka aviokompanija "Sautvest erlajns" je objavila da zbog rastućeg broja incidenata s putnicima odlaže služenje alkoholnih pića tokom leta.

Ta kompanija je planirala da ponovo počne prodaju alkoholnih pića sledećeg meseca na letovima ka Havajima, a u julu i na ostalim, ali pobunio se sindikat koji zastupa stjuardese.

Na to je portparol kompanije Kris Mainc saopštio da je prodaja pića odložena "s obzirom na nedavni porast broja incidenta u celoj industriji s putnicima koji ometaju putovanje".

Aviokompanija nije odredila nov datum početka prodaje alkohola.

Predsednica sindikata stjuardesa Lin Montgomeri rekla je ove nedelje da je ionako bilo 477 slučajeva nedoličnog ponašanja putnika u avionima "Sautvest erlajnsa" od 8. aprila do 15. maja i da je članstvo sindikata zabrinuto zbog plana te kompanije da obnovi prodaju alkoholnih pića u avionima što bi moglo samo povećati taj problem.

Montgomeri je pokrenula to pitanje pošto je jednu stjuardesu prošle nedelje u lice udarila 28-godišnja putnica koja je osumnjičena za nanošenje teške povrede. Policija nije navela da li je putnica bila pijana.

(Beta)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.