Viz Er kompletno obnovio avio saobraćaj na aerodromu u Nišu -
Viz Er, Wizz Air, Er Srbija, turizam, putovanja, najnovije vesti

Viz Er kompletno obnovio avio saobraćaj na aerodromu u Nišu


Današnjim letovima ka Memingenu, Malmeu i Bazelu, avio - kompanija Viz Er kompletno je obnovila svoj redovan putnički avio saobraćaj na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu, nakon donošenja odluke o otvaranju graničnog prelaza.

Od danas iz Niša, avioni pomenute kompanije, lete ka pet destinacija, čime je u Niš potpuno vraćen redovan putnički avio saobraćaj u organizaciji Viz Era na nivo pre proglašenja pandemije.

"Ne samo da je vraćen, već je najavljeno i povećanje broja avio operacija ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula 2020. godine", navedeno je u saopštenju.

Ranije je najavljena i postepena normalizacija saobraćaja nacionalne kompanije Er Srbija od 16. juna, a, prema informacijama kompanije Rajaner, povratak na niški aerodrom je najavljen za avgust mesec.

Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i povećanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodroma, tako i sa aerodroma Morava u Kraljevu sa koga je najavljeno ponovno uspostavljanje linije za Beč od 30. juna.

Podsećaju sve putnike da su i dalje na snazi mere prevencije u borbi protiv širenja zarazne bolesti Kovid-19, i apeluju da se pre dolaska na aerodrom pažljivo informišu o uslovima i načinu putovanja.

(Tanjug)

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com